*varning för hel flummig text, ingen annan än moii kommer fatta*

Det här gör jag för din skull.

Heej, korven. Vad gör du idag då? Men jag tänker på din bratwurs lukt. Jag hoppas
att du kommer hem i helgen. Min sötis. Då kanske du får paket. Ett litet inslaget
paket som ligger innanför dörren. Men ska jag berätta en hemlis.
Jag kommer nog ligga där i.

Snälla kom hem.

Annars du, då jäklar. Fattar du din dumma unge.



Nee skojade bara min fina korv.
Puss puss.


Hej

Jag fick en as rolig kommentar. från abdnidasir. Haha kolla det här inlägget. Snygg kommentar visst. Ikväll ska jag på träning så det blir ju roligt, skidträning alltså. De drar igång nu. Idag hade vi vikarie i skolan. Han var sjysst.

Aja kolla inlägget.


Sorry sams

Förlåt alla blogg läsare. Idag har jag inte bloggat allsmen jag drog hem till Emma och har varit där tills nu. Vi har spelat spel läst och komponerat hennes outfit tills imorrn. Och ni sitter jag här med sån fruktansvärd huvudvärk.

Hej Svenskar eller vilka som nu läser min blogg...

Hej, nu är jag äckligt mätt. Men iallafall så snart ska vi hem och kolla på tv och prova ett par ugg som jag ska "få" av moii. Jag har iallafall lärt mej ett par nya franska ord.


Bilder

Hej allihopa. Jag är hemma hos Sivert nu. Vi har lagat hemmagjord tacobar. Det vart riktigt mumsigt. Nu ska ni få lite bilder att titta på.




 

Dagens Outfit:
Under linne: Pimkie-Paris
Kattlinne-Berskha-Paris
"Kjol" nåt linne
Strumpbyxor-?


Idol

Hej alla, nyss kom vi hem från kupolen och där köpte jag pärlor. Vi sitter iallafall här och kollar på idol medans jag tränar på gitarren och glosor.

Videofyme

Hej allihopa. Jag tänkte skaffa videofyme så ni får se lite mer av mig. Men jag har precis ätit. Och om nån timme så ska jag och pappa till kupolen.

Dagens Outfit

Hej allahopa. är hemma hos Sivert och kollar på Leila bakar.





Gammal bild.

 Jag, barack och Adam i london.

*Stolt*

Hej allihopa. Nu är jag riktigt stolt över mig själv. Jag har städat hela nedervåningen, dammsugit och diskat åt mamma och pappa.


759 inlägget

Hej allihopa. Vad gör ni? själv sitter jag och kollar på jims värld och senare ska vi nog åka till sommarstugan, fast jag vill hellre till solvarbo marknad.

Mat och match

Sitter hät och kollar på lite tv i myskläder. Matchen gick sådär. Stora tuna hade inte ens ett fullt lag så vi fick låna ut spelare. Men det posetiva var väl att vi gjorde ett mål och att vi fick godis. Jag fick spela 5min fram, det var min postion. Sjysst.

Aja nu får jag skita i det.

Mat och match

Sitter hät och kollar på lite tv i myskläder. Matchen gick sådär. Stora tuna hade inte ens ett fullt lag så vi fick låna ut spelare. Men det posetiva var väl att vi gjorde ett mål och att vi fick godis. Jag fick spela 5min fram, det var min postion. Sjysst.

Aja nu får jag skita i det.

Godmorgon

Godmorgon allihopa. Vad gör ni? Själv så sitter jag och kollar på Dr Phil, hahaha vilket liv. Idag har vi elvamanna match Längtar!

Hahahaahah

Läste precis ett as roligt inlägg på Amlias blogg. hahahaha. Iallafall så just nu sitter jag och kollar på skavlan och käkar godis. Ska se om det börjar nån film.

Sallad

Hej allihopa. Vad gör ni? Själv hae jag precis ätit upp min cafe caal sllad. Dom har lätt den godaste maten. Brödet också. Jag är iallafall ensam nu och jag ska inte göra nåt. Ikväll så ska vi äta tacos och kladdkaka från igår.

Skoldagen var bra. Vi hade skoljoggen men det var inte så farligt.

Hahahahaah

Walking in mephis.


huvudvärk

Jag sitter här i soffan med huvudvärk. Inte roligt alls. Men iallafall så bakade jag en kladdkaka, den blev super god

That 70´s show

Hejsan allihopa. Jag sitter här soffan och letar efter recept och kollar på that 70´s show. Jag tänkte baka något. Och eftersom att jag inte tänkte göra något idag så tänkte jag fixa lite design och sånt.

Duktig

Nu har jag vrit duktig och lagt fram morgondagens kläder. Faktids riktigt snygg men ändå mysig.

 Träningen gick iallafall riktigt bra. Vi hade match mot 96-97 elvamanna. Vi hade först fyra damlags tjejer men senare vart det fem. 2-2 blev iallafall resultatet. Riktig bra prestation. Det bästa måste ju ha varit att det var en 98 som gjorde båda målen. (om jag har glömt och nämna det så spelar jag i ett 98-99 lag)

Nu ska jag surfa vidare och käka äppelpaj.

Träning

Drar till träningen nu.

Hos Sivert

Hej allihopa. Vad gör ni? Själv är jag hemma hos Sivert. Skoldagen har varit bra förutom lite polis besök... Vissa är då bra dumma. Nu ska jag iallafall kolla på lite svt play.

Home

Idag hade vi orientering i skolan. Det gick bra. jag sprang på 23 min. Nyss kom pappa in med posten. Börjar jag bli gammal eller men jag hade fått brev från skatteverket. Ikväll ska jag och moa på bio.

Släktkalas

Matchen gick prutt. Det är allt jag har att säga. Men på söndag så blir det elvamanna match mot storatuna. Imorgon börjar jag ju tio. Sen på kvällen så ska jag och moa på bio.


Godmorgon

Godmorgon alla läsare. Hur mår ni? Själv är jag väldigt laddad inför matchen på eftermiddan. Nyss åt jag frukost. Det blev bacon mackor eftersom att jag sov till elva.

Filmkväll

Eftermiddagen Spenderade jag på icamaxi. Där köpte jag ett par mjukisbrallor. Jag älskar dom. Sen så var det bara att skynda sig hem och äta och byta om. Sen så drog jag på film kväll till Minna. Det var jag Amalia och minna. Och nu sitter jag här.

Godmorgon

Idag har vi grattat Adam. Han fick jätte fina presenter. Idag är jag iallafall sugen på att dra till kupolen och köpa ett par mjukisbyxor. Ikväll ska nog jag och moa dra till kupolen.

Claes ohlsson

Idag har jag inte uppdaterat för jag drog till claes ohlsson med Mormor morfar och Sivert. Vi kom hem nyss och där gjorde jag några kap. Vi åt iallafall kinamat och gick på konditori. Det var jätte mysigt.

Inget

Jag och Sivert har gjort strutglass och snart så ska vi äta kvällsmat.

Förresten. Så har jag hittat ett nytt intresse. Klippdockor. Så när jag kommer hem så ska jag torka äpplen och klippa.  

Hos Sivert

Hej allihopa. Idag var jag big dissad. Jag Amalia och Minna hade bestämt att vi skulle gå på vampiers suck. Jäkligt sjysst att dom går med Emil då. Men nu är jag hos Sivert och vi ska väl fika eller nåt. Nu ska jag iallafall surfa lite.

Home again

Är hemma nu och jag har gjort mini pizza till familjen. Så nu nska dom in i ugnen sen så ska vi äta.

Träningen gick bra förutom att jag blev nertrampad *hmrr*

Godnatt alla läsare.

Home

Är hemma nu och har nyss ätit och gjort matteläxan. Jag sitter iallafall och zappar och väntar på that 70´s show. Ikväll blir det träning.

Macka

Sitter och kollar på Debatt och käkar macka . Ska snart sova.

Hos Sivert

Hej aalihopa. Just nu sitter jag hemma hos Sivert. Vi ska laga mat, spagetti carbonara blir det. Mums. Annars så chattar jag med bella. Men nu så tänkte jag gå och fixa första ordet i maten.

Spaggetin.

Träning

Träningen gick bra idag. Mamma och pappa är hos mormor och morfar så jag sitter och väntar på dom. Jag behöver nå kvällsmat också.

Hemma

Hej allaihopa. Idag cyklade jag till bergebo helt i onödan. Typiskt. Sen vid 6 blir det fotbollsträning.

Dataspel

Har suttot och spelat dataspel som drar mig till vansinne. Imorrn har jag sov morgon, så det blir väl mys nu.

Godmorning

Hej allihopa. Jag vaknade vid halv nio. Och har bara kollat på tv. Sitter och väntar på Famlijen kardishian.

Till minne av

9/11















(försökte fixa bild men datorn ville inte)


Myys

Vi sitter här och myser i soffan. Vi har ätit fruktsallad och just nu äter vi choklad, godis vatten och salta björnar. Hoppas ni har det lika mysigt som jag. 

Skiit

Det gick skit. 3-2 till dom. Själv mål, straff och skrikande töntar. Fy f#n. Och så skulle jag köpa godis på dollar store. Dom stängde fyra. Kvarnsveden som vi spelade mot orkade inte ens baka så vi fick nå inplastde muffins från dollar. Och sen så flyttade dom matchen och berättade det en dag innan.

Skit

Match

Godmorgon alla läsare. Snart drar jag på match.


Blogg

Nu äntlien kan jag blogga. Jag ha spenderat hela dagen hos Emma och hennes familj. Nu blir det fredags mys.

Kupolen

Jag amalia och Noa drog till kupolen efter skolan. Jag köpte ett linne och ett par vantar. Nu ska jag och pappa äta kvällsmat.

Fet länk

Här komer en FEET länk till Amalia i klass blogg.

FFFFFFFFFFFFFFFEEEEEEEEEEEEETTTTTTTTTLÄNK

Home now.

Hej allihopa. Jag har bestämt mig. Jag ska bli en mycket bättre bloggare. jag ska designa om. Fixa allt. Och göra roligare inlägg. Men först ska jag äta.

Hej

Hej allihopa. Är hemma hos Sivert idag igen. Jag har precis bakat en kaka. Skoldagen har varit bra men jag längtar till helgen.

Hej

Hej allihopa. Jag är hemma nu och jag har varit och klippt mig. Det vart jätte snyggt. Snart så ska jag plocka äpplen från vårat äppelträd och sen torka dom.

Nu är det så här att jag har fått en fråga.

 
Elsaa om hos Sivert

Vem är Sivert?;o

Sivert är min mammas morbror eller min mormor bror. Han är jätte snäll och rplog så jag brukar gen honom sällskap.

Hos Sivert

Hej Allihopa. Just nu är jag hemma hos Sivert och skoldagen har varit bra. Som ni vat så har helgen varit jobbig men igår var vi till ikea och sen fixade vi i moas lägenhet.

bloggning

Vi får se om jag hinner blogga idag.


Hej

Hej alla. Jag lever.

Sjuk!!

Jag mår skit rent ut sagt. Jag mår inte bra alls och allt är skit.

Förlåt.

Sjuk

Jag mår jätte dåligt. Det är därför det är så dålig update.


Slö!

Sitter och slöar i soffan. Jag har gjort det hela dagen. Jag fick sttälla in klippningen.
Just nu sitter jag och kollar på vänner och nunska jag svara på lite kommentarer.

Sjuk!

Jag mår inte bra nu allstå. Jag skulle ha klippt mej idag men vi får se. Idag har vi hemstudier. Så jag ska jobba lite.

Mår inte bra

Jag och pappa har varit ute på en lite turne. Jag mår inte bra alls.

RSS 2.0