28 dagar kvar!! :D


:)

Riktigt bra film, love it! Exakt som jag tänkt mig!! :D


Pysslar men borde verkligen plugga...


My boys

Håller just nu på att skriva ut en massa bilder på mina killar för att sen fixa en scrapbook med dom! Var nyss på kupolen och köpte grejer till det, blir nog bra! :)

I eftermiddag ska vi nog till mormor och morfar och ikväll blir det nog bio, like! ;)


Nutarvidom

Ikväll gäller det, nu tar vi chealseaäcklen!


Sånnahärinläggbrukaraldrigdykaupp

Ville bara säga att det finns verkligen människor som man ångrar att man ens sagt ett ord till, medans man önskar att man sagt fler ord till andra människor!


MAT

Är hemma hos Sivert nu efter ett grymt roligt profilpass! Lite löpning och sen en massa kul lekar, tumme upp! ;) Fast är lite döv nu efter att jag fått en snöboll rakt i örat hehe... Råkade även ge igen ganska rejält men det var verkligen inte mening!

Har iallafall käkat! MUMS!! ;)

P.S, är sjukt nervös inför ikväll, City-chealsea, Teves första match! Håller alla tummar och tår! ;)


Waffels


Mums

Mm, vaniljsocker från 99.... :|


:(

Gud jag är fortfarande Depp över city matchen i förrgår!

City låg under med 2-0 i första halvlek! I andra lyckades dom vända det till 3-2! :) men de behövde 4-2 för att komma vidare i cupen efter som att sporting hade fler borta mål. Så i sista minuterna kommer min idol, Joe upp och ska hjälpa till. I sista sekund får han en målchans och lyckad nicka. I sista sekund så toutchar den sportings målis så den åker ut :( Varfööööör Gud, varför fick han inte göra mål? Helvete!

Ps , Joe är citys målvakt! Fatta vad coolt med en målvakt som gör mål, och då hade dom gått vidare...

http://m.youtube.com/watch?v=1CqwFtGlwMc

SÅ NÄRA


Om möjligt så blir skolarbetet lite roligare...


Coolt!

Kommer ni ihåg min bucketlist? På den stod det att jag skulle se norrsken! Gissa vad som som hände i Norge? Jo det var norrsken! Det var så himmla häftigt, kommer aldrig glömma det! Tyvärr var det så jäkla mörkt så det gick inte att ta kort! :(


<3

Du var så himmla värd att vinna Danny! <3


Läxtorsdag..

Onsdag idag, vilket leder till att det är läxtorsdag imorrn, ORKAR INTE!! Men det betyder att på fredag åker jag till NORWAY!! Birken here we come!! Kommer bli awsome, men eftersom att vi är i Norge så blir det ingen bloggning.. :(

På eftermiddagen idag hade vi profil och nu sitter jag här och chillar! Vi höres! :) <3


Eftersom att gör det måste väl jag med!! ;)


Maat!!

Mums!!

I vilket fall så har det varit en fullt normal dag med mycket skratt och andra grejer! ;) Har käkat lite och så har jag gjort lite skoljobb, inte så kul men sånt som måste göras! :) Hörs senare! :)

Föresten så har hela äggkartongen varit tvillinggulor...


RSS 2.0