SICK!!

Har varit hemma från skolan idag och igår, förkyld! Hate it!! Har fördrivit tiden med harry potter parodier på låtar (faktids innan du tipsade Elsa! ;)), kollat på kläder på internet, tv och pysslat lite. Bland annat stickat en manchester city mössa, stolt! Ikväll blir det match! Längtar!! :)

:(

Jävla skit dag det har varit idag rent ut sagt!

Stickar


Missade bild till förra inlägget! ;)


30 day!

Vilka tre skulle vara din bästa vänner på Hogwarts?

Ron, Fred och George! ;)


WTF?

Vem har kommenterat en massa bloggar med mitt bloggnamn? Nu blir jag förvånad! ;)


Så jäv#a ovärt

Äntligen blivit frisk efter en månad utan träning och så vaknar man med halsont, FUC#


Lite roligt bara för att det är lördag!

Min humor det här! ;)



You are the best!

Serriöst! Jag har hittat en ny idol, så jävla cool, så bra, så bäst, så awsome!


Joe Hart <3

He´s the man!!

30!

Day 12: Fave ship.
Day 13: Least fave movie.
Day 14: Team Voldermort or Team harry.
 

Favorit par?

Hermionie och Ron skulle jag säga! Så söta! ;)


Fimen du gillar minst?

Finns ingen!

Team Voldemort eller Team Harry?

Jadu Harry! Men efter alla voldy skämt så är han rätt cool han med! ;)

Ny kategori!

Tjoo!! Har lovat Elsii att fixa en ny kategori här på bloggen. Suger på att lägga inlägg i rätt kategori men jag ska göra mitt bästa! Så *trummvirvel*

Allt som har med hp att göra!
och
<3

Dom ni!! ;)

Edit: Smart som jag är så glömmer jag att lägga det här i den nya kategorin, känner att det här kommer gå väldigt bra. Jaja får väl göra det nu! ;)


Happy!

Blev grymt glad igår hörrni! Var på kupolen och köpte ett par röda BYXOR!! Har letat efter ett par bra skit länge nu och där var dom, för bara hundra spänn, DÖR!! Kommer bo i dom nu, det blev även en grym beatels t-shirt köpt. Nu är min samling ännu lite större. Grymt nöjd! :)


Min största idol!

Det här är seriöst den bästa på jorden!


2 30 days challenge

Välj en Horrocruxer eller reliker?

RELIKER

Vilken karaktär relaterar du mest till?

Fred eller George!

Dom är som mig har alltid relaterat till dom, kanske lite ron också men skulle säga Fred och George 99% och ron och lite andra 1%


Glad tjej!

Glad tjej som skriver nu! Mitt kort hade tydligen kommit så nu är jag nöjd! Plus att imorrn är det torsdag och snart helg. Och att vi har fått ett nytt schema, blev av med min måndags sovmorgon men den blev ju endå bara tillfällig eftersom att vi slog ihop profilen, så nu har jag två sovmorgonar och slutar som senast 15,20 utan profil (fast när den är slutar jag 16,45!)

Aja vi hade profil idag vilket var jätte kul! :) i skolan kollade vi på Arn den första filmen, den var ganska bra så jag ska nog be Brorn min att fixa den andra. Nu blir det lite franska och ikväll att kolla på fotboll! :)


30 day

Vilken killkaraktär hatar du mest i hp?

Jadu Voldy, slingersvans, Fenrir men mest VOLDEMORT!!
 Det värsta är ju att jag inte kan ta honom på allvar längre efter alla skämt...


Det här är sista.. Lovar!

'' Harry Potter is all about confronting fears , finding inner strength , and doing what is right in the face of adversity. Twilight is about how important it is to have a boyfriend.'' - Stephen King

Måste sluta lägga upp sånt här...



Skratt..

Sitter här och funderar på hur jäkla mycket sjuka grejer jag och minna har skrattat och pratat om egentligen...
-------------------------------------------

Haft en helt vanlig dag idag skola, skratt, ätit, gått till Sivert! Sugen på att träna men är för lat så det får bli imorrn! Hörs sen!


<3


True story! <3


30 day challange!

Vilket skulle vara ditt favorit änme på hogwarts om du fick gissa?

Oj, spådomskost, v/s av magiska djur och försvar mot svartkonster tror jag! ;)

________________________________________

Idag har jag spelat wordfeud,  kollat på skidor och fotboll. Skidorna gick väl bra men fotboll gick desto bättre ännu en vinst av city! Mario Balotelli i 93 minuten, love ya!



Du är bäst Joe! <3

Tjoo

Het guys! Idag har jag mest setat ner!ska snart ut och äta, det blir fint det! ;)


Tofs?

Har insett att jag kan sätta upp håret! Hur sjukt är inte det??


30 days

Här kommer tre 30 days grejer!

Vilken är din favorit killkaraktär?
Finns ju sjukt många men Ron eller fred och george men såklart Harry också men Ron då för att han är så skön!

Om du skulle ha varit med i ett elevhem vilket skulle det vara!

Jadu vad kan man säga jo GRYFFINDOR!! De är så fina mot varandra, alla mina favvo karaktärer har varit där och deras beskrivning stämmer in bra på mig! ;)

Vilken är din favorit tjej karaktär?

Ja Hermionie! Mcgonagall, Molly Weasley! Finns så många här med.. Vilka svåra frågor!


*dörigen*


*dör*


Skidor!

Tipp nere (skulle stå tjo bree men det där var mycket coolare! ;)

Sitter hos Sivert och chillar efter profilen. Mycket roligt! Vi körde lite lugnt eftersom det inte har kännts helt okej idag :( ska väl ta tag i franskan nu, bajsarpåmigavlathetöverfranskan!


30 day

Vilken är din minsta favorit karaktär av tjejerna?

Antingen Bellatrix eller Umbridge "hatardomsomfan"


30 day

I vilken (om någon) har de tagit bort nånting viktigt i filmen från boken enligt din mening! Det finns flera men blandannat Dudleys erkännade i sista och Rons gengångare med drakkoppor! XD

Lång dag!

Det har verkligen varit en lång dag i skolan idag! Måndag är längst, självklart! För att koppla av lite så drog jag upp till Sivert nu. Blir alltid lugn här! Ikväll blir det idrottsgalan blandat med lite mcfc <3! hörs senare // korv


30 day hp challenge!

Japp andra dagen nu då!

Vilken är din favorit av de 8 filmerna?

Jadu? Jag tycker alla verkligen är sjukt bra. Om jag måste säga något så händer det väl mest i de 3 sista men kan verkligen inte välja! ;)


Epic fail!

Jag insåg precis att jag har failat stort. Den 5 januari 2012 firade jag två års jubelium med min blogg! Hur kunde jag missa det? Så sjukt. TVÅ fuc*ing år! Firar detta med att visa mitt första inlägg på juliaannalovisalarsson.blogg.se

hello

Hejsan svejsan idag har bytt blogg från musicblogg till blogg.se Så omni vill kika på lite gammalt fix kika in på http://julialarsson.musicblogg.se/ där finns det / Kram Kram

och inlägget 2011-01-05 mitt ett års jubileum!

sjunde himmlen

Sitter och kikar på sjunde himmlen. Jag har blivit besatt av den serien. Idag ska jag nog till kupolen och köpa nya jeans och sen ikväll blir det goood mat.


30 day challenge!

Hey pepole!

Nu är det så här att alla som känner mig vet att jag är a real hp geek! Så därför bara för att jävlas så ska jag göra en harry potter 30 day challenge! Så jag börjar nu.



Jag kommer att översätta varje utmaning!

Okey number ono!

Vilken är din favorit av de sju böckerna?

Herregud vad svåårt. Kan verkligen inte välja. Alla är speciella på sina egna vis. Mitt svar får bli Alla!!

1195 inlägget!

Tjenis!

Sitter här hos mormor och morfar och deppar över att det är söndag... Ska vara i Bergebo klockan 8 imorrn. Men det här är sista måndagen det blir så tidigt för vi ska slå ihop profilen till onsdagar istället, det blir bra det!

Men för att pigga upp söndagsdeppen lite så bjuder jag på mina två favorit videos just nu! :)




Spola till 1,45 efter en stund. Så jäkla skön!

Sorry for being bad!

Hello guys! Förlåt för att jag suger på detta. Jag har haft fullt upp de senaste dagarna. Har hjälpt till på skiiweekend i Bergebo. Det var kul att kolla på hur duktiga alla var! Ne nu drar jag! ;)

Nachotallrik FTW!!

Sitter här mätt och belåten efter att ha tryckt i mig en nachotallrik! MUMS!! Duschade nyss också eftersom att jag fick lov att vänta på att vattnet skulle komma tillbaka!


:(

Skrev världens längsta inlägg som försvann...


Sörry!

Förlåt för att jag inte bloggade igår men jag var på skidtävling och så tränade jag!

Idag på förmiddagen drog jag ut och åkte lite skidor. Jag har ju inte åkt på tusen år så det kändes bra! Cirka 14 kilometer blev det.

Imorrn börjar skolischh! Jobbigt nu när man har varit ledig så länge men jag underhåller mig med att varje dag blir det en dag mindre tills vi åker till London!!

Klippte mig också, det hade växt rejält så hon klippte ihop det så nu kan det bli lite längre utan att det blir fult. Vill ha kanske 5 centimeter längre än nu. Kändes som jag hade mer hår när jag gick än när jag kom!

Håret på bilden är längden jag vill ha! ;)


Trööter!

Är trött nu! Övertalade bror min att kolla på dh-Part one med mig så det har min kväll gått åt till. Tnkte snart gå och lägga mig, ska till Avesta imorrn och kolla på skidor då. Synd att man missar touren och Manchester City <3 vs Mancheterfulhatäckelbajslag United. Syns det vilka jag håller på?

// Hörs sen mina Brudar och Boys! ;)


MAAT!

Har precis ätit palt för första gången i hela mitt liv. Det var ju iallafall ätbart ;)
Ikväll ska jag nog övertala Brodern min att vi ska kolla på DH-part one! Men nu ska jag chilla och kolla på two and a half men!
Ha De!


Längdskidor!

Hello!
Har precis kollat klart på tour de ski. Herrarnas näst sista etapp och det gick då rätt bra för Sverige, allra bäst gick det för Norge som vann, inte Northug denna gång faktids! ;)
Nu ska jag chilla! Hörs sen!


BIO!

Kommit hem från bion nu! Vi kollade på stig helmer filmen! Det var fett kul. Efter filmen drog vo hem till Bella och sa hej till deras minigris-Charlie. Sjukt söt! Nej nu blir det fredagsmyys :)

Lite bilder!

Nu kan jag visa er dom två grejorna som fattades på min saknade lista! ;)



Skaftö!

Emilia och Pelle!


Gran Canariaaaaaa!!

//Julle bulle!

Svettig!

Här sitter jag och luktar svett! Gjympan gick bra men jag var sjukt trött. Hade lätt kunnat sovit nån timme till. Ikväll blir det bio men nu ska jag duscha! ;)

Sov gott!

Lihher här super trött efter en kväll med massa roliga människor! när jag väl kom hem kollade jag på halvblodsprinsen och nu ligger jag här i sängen och taggar för imorrn! Friskis och svettis 11.00! Pigg jag kommer vara :)

Saker jag saknar!


Hästkorv!


Säfsen!

Alla bragematcher!

Paris!
image description
Claras och min humor!

Sötaste Meya!

Riktig snö!

Men mest av allt.. SKAFTÖ OCH GRAN CANARIA! (Bilderna ligger på min dator!)

Heej!

Missköte mig whit the bloggning yesterday! Idag har jag bara slappat men även varit på hjympa!.Nu ska jaag sova!!

Min dag!

Idag har jag hängt på auqa Nova halva dagen! Med mina tremenningar. Det var faktids kul ;) Nu hade jag tänkt kolla på nån film! När jag kommer hem rättare sagt... På tal om bilden! Dit ska jag i maj! ;)

Bilderna kommer från weheartit.com


2012!!

Nu ni ska jag börja med mitt nyårslöfte!
Firade nyår med familj och släkt och mitt lov har gått åt till att inte göra nåt! Lovely!


RSS 2.0