New in the closeth!


Två linnen 99:- Hm

Nagellim 25:- Åhlens
+En beatles magtröja/t.shirt 149:- Hm

Mys!

Hej! Idag har det varit riktigt mys. Eftermycket förseningar.... så åkte jag och världens bästa moa till runn och jagn åkte spark och moa långfärdsskriller. Efter typ en halvtimme stannade vi och åt soppa med cream freich och ost ciabatta, mums! Nu ska jag bara vara och sen se om jag kan övertala någon att hänga med till kupolen. Men det k9ommer väl inte hända!

YES!

Jag är såå glad! Jag trodde inte detta om mig själv. Tävlingen gick riktigt bra, jag låg bakom min konkurent hela vägen tills det var ca 300m kvar dåjävlar tog det eld i baken och jag spurtade om. Åå det var så skönt att det äntligen börjar gå bra. Placeringen kvittar. Nu ska jag kika på big brother :)

Skidtur

För ett par timmar sen kom jag hem från ett av dom skönaste skidpassen i hela mitt liv. Körde bara 50min men det kändes skitbra. Lite senare ska jag nog till maxi och handla lite och sen blir det att tagga inför imorrn med nyttolördags godis:)

Stress/soft!

Hellu, ha stressat hela dagen men jag har ändåhadt en bra dag. Har varit på Broken dreams och ätit med familjen+mormor och morfar. Det var mumsigt. Fick i mig till förätt, fyllda potatis skal med ost och bacon, till huvudrätt kyckling bröst, grönsaker, majskolv ooch french fries och till sist glass med kolasås och smågodis. Fast egentligen så blev jag mer sugen på värsting glassen när jag såg den. Men men thats life.

Fick i morse reda på att jag ska vara speaker (den som komenterar skidloppet i högtalare) på lilla vasaloppet 2011 kul! Och imorrn blir det 7km skidåkning till på söndag då jag ska åka samma sträcka på ungdomsvasn.

Ha en mysig lördag kväll!

Sova<3

Jag ska för engångs skull försöka gå och lägga mig i tid. Och sen ska jag tänka lite mer på våra svenska fantastiska duktiga skidåkare, både killar och tjejer. Sen vill jag bara säga grattis till världens bästa pappa, jag älskar dig<3

Amazing

Markus Hellner! Du äger ju för f#n



Emil jönsson vad kan man säga? Markus Hellner vad kan man säga?!

Hehej

Nu är jag hemma efter en sinkall dag i skolan. Nu är jag i vilket fall super hungrig. Tänkte berätta vad jag gav till pappa i födelsedagpresent. Han fick en manchester city tröja och m.c.f.c mugg. Nu ska jag fortsätta kolla på skid-vm i oslo och sen baka till filmen imorrn i skolan. Mums!


Nytt

Har vait på kupolen hela dagen och nu kommer jag också ha fullt upp. Förlåt!

Idag

Hellu är hemma från skolisch nu. Jag ska väl upp till Bergebo sen. Ska också fundera lite mer ingående på pappas födelsedags present haha. Nu blir det facebook och lite annat kik. Puss och hej!

Hos Sivert

Hej hej, är hemma hos Sivert nu som vanligt på måndagar. Jag kommer väl inte göra något speciellt alls idag. Så nu ska jag kolla på projcet runway!

Home

Hemma nu var riktigt kul i kiosken, träffa folk och ja det var kul. Och måste bara säga att det är helt sjukt svårt att skriva på tangentbordet med lösnaglar. aja dom som jag gjorde vart ju iallafall bra. jag har fått äran att fixa syrrans naglar till gymnasiebalen så bra måste dom ju har blivit. puss på er.

Kiosken

Drar upp till bergebo nu ja, ni får försöka att klara er utan mig i ett par timar. Puss!

Dålig låt!

o my good, vilken sjukt dålig låt, först var det manboy och nu detta. Det var ju en 50+ som stod och skrek. Aja. somnade en sväng på eftermiddagen och mamma och pappa påstod att jag snarkade. Vi var ju på tzatskiki och guud vad gott det var. Halloumi<3 äter det varje år men inte så här god. Nu ska jag prova på att designa lite naglar. Ha en super kväll.


Goood morning

Sitter här och kollar på tv. Kanske ska till en kompis lite senare. Vet inget mer så jag bjuder på en video!


Härligt!

Riktigt härligt nu alltså! Har varit ute hela dagen och varit funktionär på kullaloppet. Det var skönt men riktigt kallt. Imorrn ska vi på kvällen och ut och äta och på söndag ska jag stå i kiosken i bergebo. Nu måste jag kolla för jag kommer antagligen vara med på tv. Kolla gävledala nu!

Nu ska jag mumsa på min alla <3 dag present från världens bästa syster!

Ont som F#n

Aj aj aj aj aj! Jag har ont överallt. Jag ramlade på träningen och slog i ryggen och allt. Det gör inte lite ont eller. Nu ska jag sova!

Update

Fast först facebook :)

Ganska störande

Ja då kom han hem en halvtimme senare än väntat. Var tvungen att stanna kvar i skolan för attgöra om en läxa som jag redan gjort. Antagligen som lärarna tappat bort, dom har ju gjort det förr... Sen så vart det lite annat. Men nu är jag hemma och snart ska jag äta.

Utvecklingssamtal

Helu and godmorning! Idag ska jag på utvecklingssamtal, är inte särskilt nervös. Sen ska jag väl göra min modell(ett skolarbete) Ja det är väl min dag. Jätte rolig! NOOT

Aj!

Jag har ont överallt men det känns ändå skönt att träna. Nu måste jag packa ur min väska och sen blir det väl lite plugg :(

Träning

Jag har varit länge hos Minna nu,vi har fikat,kollat på film och pluggat. Vi kollade på Due date. Den var sjukt kul. Nu äter jag och ska strax träna.

Hemma

Heeej, är ju hemma nu tisdag onsdagför hemstudier så jag ska upp till Minnis och plugga. Men det är väl dumt att ringa nu då får man väl spö. Eller ska jag ge igen på det sättet? mohahahaha kanske det!

Dåligt av mig!

Jag vet att jag suger på att blogga...

''Hej" Vad gör ni? Själv så är jag hemma hos Sivert. Skoldagen var orolig och slagsmålig, jag fick en boll i ansiktet men det var inte meningen. Imorse skulle jag vända på mig och då hittade jag ett super gulligt alla <3-dag kort från världens bästa syster.

Det blir ju hemstudier nu i två dagar och det kommer bli skönt att vara ledig och vi har bara tre jobb att göra, ett jobb är att vi ska konstruera en framtida mobil! Antligen rita eller göra en modell! Nej nej, Jag kommer ju inte göra en modell...

Pyssel

Är ju allahjärtansdag imorrn så jag håller på att fixa massor med presenter och därför kan ni förbereda er på pysselbloggs inlägg. Blev ju som sagt ingen tävling idag :*(

Sådär!

Är nöjd över tävlingen jag gjorde så gott jag kunde. Men det blir ingen tävling imorrn :( Dom två bästa blev ett stafettlag (dom var ett år äldre än mig) Och så skulle jag åka med en men hon har fått hjärnskakning. Så då skulle jag åka med en från älvdalen, hon lämmnade återbud och då blev allt bara jobbigt! Fina priser iallafall

Heej

Hollo äntligen är det Fredag. Var riktigt nervös när jag kom hem idag för vi hade fått våra skriftliga omdömaen men som tur var så hade jag klarat alla målen. Nu ska jag fredagsmysa och tagga inför imorrn.

en andra plats

Kom tvåa idag :) Tyvärr tog jag inte mitt mål. Snart ska jag sova. Jag är tröööt

Ont!

Har ont verkligen överallt i hela kroppen. Har nyss gjort matteläxan. Svår? Nee inte speciellt. Nu ska jag kolla på glee och ladda inför ikväll, tävling you know.


Krya <3

Fina grejor

Hellu. Har varit i Bregebo nu. Det var riktigt roligt. Vi fick även produkter från Odd mollys samarbete med css. Dom är värda över 800spänn. Anna var även där och frörelästa. :)

Trött

Har varit en riktigt soft dag men jag kan inte behålla balansen nu. Jag har failt tusen gånger och hittat roliga banr. Riktigt rolig dag. Synd bara att det alltid är nån som ska föstöra den... Men men. Nu ska jag softa 20min sen blir detomklädning sen blir det att fara upp till Bergebo :) happy face!

Will tomorrow never come?

åå kan det inte bli imorgon snart. Först måste jag packa. Är nöjdöver träningen och imorrn blirre ju både nybro och tjejkväll i Bergebo. Nu kollar jag på sommar i Sverige. Bilka människor det finns. haha 

Gott!

Sitter här och har precis käkat upp mina pistachnötter och några vindruvor. Blev ju ikg tyngre eftersom alla onyttigheter igår. Imorrn blir det nybro ed en massa roliga.Superkul ju. Nu blirre snart workout.

Kul :)

Har varit hela eftermiddagen på kupolen och jag kan bara säga att jag blev Bortskämd med stort B. Nu ska jag sova.

Konstigt

ÖÖ nu ska jag avslöja länken till nya bloggen, men första ska jag berätta vad jag gjort idag. Jag har hjälpt till på bergebo ski maraton. Min kropp värker och jag är svintrött men jag ska iallafall käka pizza. Väl i Bregebo har jag löst problem, jag gjorde en gubbe glad och så delade jag ut saft och tog nummerlappar och langade dricka. Och en konstig grej är att jag uppdaterar min pysselblogg med inlägg som ska in här.

Den är inte riktigt klar än (äckligt många fel och ful är den med) men blir nog update ikväll/imorrn :)
http://creeative.blogg.se/


Tävling

Hade tävling idag. Jag trodde att det hade gått bra men det gjorde det inte... Nu ska jag mysa och fixa bloggisch

Inget internet

ÅÅÅÅ Mitt internet funkar inte och jag får rå damp. Förhoppningsvis kommer det fixa sig. Nu ska jag äta tacopaj.
Puss.

Ps. jag har städat mitt rum hela kvällen. Nu är jag snart klar. Skönt! Ds.

Nörd

Här sitter jag och nördar facebok men nu ska jag ta tagi pysselbloggen, kanske för att jag såg detta. Ikväll blir det träning och tävling.

Linneá om Juste:
Lovar du att den är klar nästa vecka ??
Jag lovar. Senast söndag.

Hemma hos mormor och morfar

Hej hej, nu är jag hemma hos mormor och ätit så mycket så jag rullar. Nu ska jag fixa lite gitarr ackord.

Trött

Är hemma från träningen nu. Var riktigt jobbigt. Phu. Träningsvärk nästa. Ska iallafall kolla klart på vänner sen sova.

Home once again

Hej. Är hemma från skolan nu. Fick gå hem tidigare för att våra slöjdlärarevar sjuka. Skönt! Nu ska jag slappa sen blirre träning.

RSS 2.0