Ställ upp!

Är inte frisk än men på bättringsvägen :)

Ville bara säga att ikväll är det earth hour så glöm inte att släcka 20,30-21,30 ikväll.
Ha en bra lördags kväll!


Bloggpaus!

Hej alla läsare som fortfarande klickar sig in här. Jag ville bara säga att jag är fortfarande väldigt sjuk så jag tar en bloggpaus tills jag är frisk!

Ha det bra! :)

:(

Hej! Jag har inte varit inne här på ett tag. Jag mår dåligt hög feber och nackont. Trött! Vi var hos doktorn idag. Tack och lov var det inget allvarligt. Febern ochnacken hade ingenting med varandra att göra.

Aja ville bara ge ett livs tecken!

PS: Grattis brossan och hans lag som vann stafetten idag. DS



Vilket liv jag hade...

Inte roligt!

Hej hej. Jag är hemma idag. Har världens huvudvärk! Nyss hittade vi inte nummret till skolan och sen fick jag ångst för jag visste inte om jag hade matteläxan. Nej det blir nog dålig bloggning idag. Som sagt jag har ont!

Huvudvärk!

Jag har ont i huvudet, det gör så ont! Vet inte vad jag ska göra idag. Först dricka upp min alvedon och sen äta världens godaste mat! Tortelini!!!

öö Godnatt??

Vad ska ni göra nu? Själv tänkte jag börja kolla på desperate housewifes och sen sova. Vill försöka lägga mig i tid ikväll! Nej nu börjar det!

öö Godnatt??

Vad ska ni göra nu? Själv tänkte jag börja kolla på desperate housewifes och sen sova. Vill försöka lägga mig i tid ikväll! Nej nu börjar det!

Jag vet inte!

Jag har inget att göra. Får väl ta att byta om om typ 40minuter. Då blir det träning!

btw: Tack för gulliga kommentarer på min lite julia bild! Ni är så söta!

Heej!

Bloggar först nu för att jag har hållt på med en massa roliga saker. Bl.a gjort en foto kalender. Kan vara så snäll så att jag bjuder på en bild som finns med i den!


Liten Julia. grekland <3

Dagens!



Tröja, hm
Byxor, Gina

Spa!

Jag bestämde mig för att ha lite hemma spa idag. Så jag tänkte dela med mig vad jag gjorde!


Ja, ingridienserna är dom som finns på bilden.
Olivolja
Advokado
Yoghurt
Olivolja
Salt

Blanda och mosa. Saltet (man kan även ta socker) andvänder man för att skrapa bort död hud!



När man tagit på sig den blir man såhär fiiin! (ta en gammal tröja, annars blir det fläckar) 
För er med känslig hud (som jag) ha den inte på lika länge som vanligt (15min) för den kan svida!

Innan man tar på sig masken kan man göra detta:

Ta helt vanlig olivolja och bara massera in det i håret, du ska få en riktigt fin backslick! Ha det i ett tag så att håret verkligen tar åt sig. Sätt upp ett hårband längs hårfästet, så att du kan ha anskiktsmasken. Samma här ta ett gammald gårband eller ett plast diadem!



Håret blir as-lent efter!

Du kan också smörja in benen med olivolja, dom blir också jätte lena.

Sen bara duschar du av dig allt! Var noga med håret, så att allt blir ursköljt!

Smörj sen in dig med nån god luktande hudkräm!


Min frukost!




Pannkakor, japp det var mums!

!

Det var då den dåligaste låten jag har hört. Början är ju så sjukt falsk, jag är besviken på sverige!

Ökenspringmus!

När jag skulle till bibblan i måndags med skolan så blev jag indragen in på djurmagasinet där tjejerna visade mig detta:


Det är en ökenspringmus. Jag tyckte att dom var sötfula. Men dom hade precis fått ungar och dom var helt sjukt söta. Ganska äckliga ben!

Text fån wikipedia

Ökenspringråttan är sandbrun på ryggen och vit på magen och är 10-15 centimeter lång och svansen är 15-25 centimeter lång. Ökenspringråttan har korta framben med vilka den gräver hålor i marken för att skydda sig mot hettan. Den är ett typiskt nattdjur. Den dricker nästan aldrig vatten för dess föda innehåller mycket vätska, men när den dricker doppar den framtassarna i vattnet och slickar av dem. Ökenspringråttan hjälper sig att hålla balansen genom att använda svansen. Dess långa och breda tår förhindrar att den sjunker ner i sanden.


Tsunami/jordbävning!

Det kan ju inte ha undgått någon att det var tsunami och jordbävning i Japan igår. Det står i brand och flera oljegrejer är föstörda. Det finns farliga ångor som släpps ut. Till och med på vissa öar i sydamerika är det folk som blir evakuerade. Jag tycker att det är hemskt. Först en jordbäving och uppe på det en tsunami. tänk hur många liv som har blivit förstörda, hur många som har blivit av med folk som dom älskar och hur mycket som har blivit förstört. Det är helt sjukt! Jag känner mig ledsen när jag ser på bilderna. Tacka gudarna att det antagligen inte kommer bli något sådant i Sverige.



Usch!

Hahahaha

Idag ska jag sova hos mormor och morfar, så det blir nog lite mindre bloggning. Men för att muntra upp er så ska ni få se på denna sjuka video.

Det handlar typ om att den gammla mannen har varit knarkare och lämmnat sin familj... Resten får ni se själv!


Jobbigt!

Denna tävling var rejält jobbig, det räckte inte med vädret utan när man kommit till toppen tog det tvärnit. Total tvärnit alltså! Jag kom ingenstans, ingen kom någonstans :( Nerför fick jag gå på skidorna. Och det var flera som hade tagit av sig skidorn och borstat av dom. Och det var nära att jag hjälpte en kille som hade det lite svårt. Aja får väl vara nöjd, kom ju tvåa sammanlagt. Nu måste jag klä av mig, duscha, packa inför imorrn (har skridskor och ska sova hos mormor och morfar) Nu ska duscha!

Bra!

Det blev bra idag iallafall!


Idag har jag hängt hela dagen i skolan med Rodney och katerina höhöh! Idag ska jag tävla och leta reda på ett par byxor. Vilket liv? Hejdå

Besviken :( Stort!

JAG VILL VARA MED MINA KUSINER!

Hur ska jag göra?

NU ska jag äta risgrynsgröt. Men jag vet inte riktigt hur jag ska göra. Ska jag hoppa träningen idag? Mina kusiner kom igår och vi vet inte hur länge dom kommer stanna, och idag och imorgon är väl isåfall ända chansen om dom åker hem på fredag. Vad ska jag göra? Nej nu ropar mikron på mig, Nu ska jag avsluta som Amalia Pussi!

Nice!

Nicegt värre, det blev ingen gjympa idag! Istället planerade vi våran gjympa lektion som vi ska ha en dag. Jag, minna och emma ska ha värsta styrkepasset alla kommer hata oss, mohahaha mohahaha! Nu ska jag slappa och
 kolla på tv. Hörs!

Idag kommer dom här gullungarna :D

Hahahaha!

Solsidan är så sjuuukt kul!

Opps!

öö jag "råkade" bara köpa 13m tyg sammanlagt ;)

NU!

Fem milen:) Vasaloppet vanns av jörgen brink, han vann förra året också! Jag hoppades på ett par andra men det var helt okej att Brink vann Tjejernas vann av Jennny hansson:) Nu ska jag kolla vidare!

NU!

VASALOPPET!

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

                                                   

´

Jag sorterar strumpor, det var tråkigt såjag gav upp!

Godmorning

Hej, sitter i soffan och väntar på skidorna. Tyvärr startar det inte försen om 3timmar, roligt! Nu ska jag softa :)

Skavlan

Har ätit fruktsallad med melon, banan, päron, äpple, passionsfrukt, vindruvor och apelsin och lite kiwi. Till det vaniljkesella och grädde. Efter det åt jag kex och ost. MUMS! Sitter nu och kollar på skavlan, där är det en tjej som setat inlåst i en källare i åtta och ett halvt år, helt otroligt! Åtta och ett halvt år, sen rymde hon, bara det är ju otroligt. Nej nu måste jag kolla vidare hoppas ni får en bra kväll!

VM

Mår inte helt hundra plus att jag gjorde illa mig igår på träningen, ryggen och höften. Så då blir det lite vm sammanfattning från de senaste dagarna:

I förrgår- I damernas sprintstaffet fick Charlotte kalla och Ida ingemarsdotter Guld :) riktigt bra åkt av båda tjejorna!
Herrarnas sprintstafett började bramen slutade inte lika bra :(

Igår- Damernas stafett Silver till tjejerna :)

Idag- Ett silver till herrarna på stafetten men dom satsade ju på guld så dom var inte alls nöjda. Men jag vart glad iallafall, jag menar Northug han är ju på skidorna en riktig %&@¤! Men i verkligheten så så säger alla att han är blyg. Idag var han lite väl stöddig. A bra lopp av Daniel Rickardsson, Johan Olsson och den han åkte med hade kunnat hållt ett högre tempo så Norge tappade, Södergren kunde satsat lite och ja för Hellner var det ju svårt i en så stor grupp. Men jag tyckte att dom var skit bra :) Sen blev det ju antagligen en diskning på Ryssland dom bröt banmärkningen! Lite synd om dom var det ju :(

Nervigt

Ojojoj har nyss kommit hem från Sivert där vi åt, men innan då var det riktigt nervigt! Var ju speaker, och då hjälpte det ju inte att bli lugnad när halva dalarna visste det (var med i DD) Det gick bra, kanske gjorde bort mig nån gång. Men det var ju första gången :)

-Irriterad

Sitter här med mando diao i högtalarna och är lite sådär små irriterad på blogg.se den sidan kan ju aldrig lkyckas. Iallafall har jag varit i Bergebo på möte om imorrn, då jag ska vara speaker på lilla vasaloppet. Håller på att förbeda lite papper och sånt. Men jag har huvudvärk, inte kul.

PS: Ni får kolla i tidningen imorrn. DS

Lite videdos!



Nya frillan :)

Rosa/lila slingor! I love it!


Nya t-shirten

Här är den :)

Cut me!

Hej hej, idag ska jag klippa mig. Vi får väl se hur det blir. Kanske en överasking ;) Nu är jag hos Sivert och ja vi ska väl laga mat :)

RSS 2.0