MAAAT

Har ätit nu och sitter och diggar till min spotify lista, en ny, ska strax sticka upp till Sivert men först ska syster få fläta min lugg. Den är i vägen och är alldeles för lååång!

Armband!

Jag bloggade från ipad 2 igår :D

Jag gjorde ett armband igår/idag som jag tänkte visa, ganska nöjd faktids :)

Annars så min dag blir spenderad i bergebo, roooooligt!



Ser mycket bättre ut i verkligheten!

Gissa vad jag bloggar från???


Ebba grön-Mamma Pappa Barn

Ja den låsten äger ju lätt, kanske ska jag bli en sådär gammal punkbands fan. Vad tycker ni??

Dagen har blivit spänderad i sommar stugan. Jag och kusinen har kollat på grodor. Bland annat ett apr som parade sig, mm mysigt. Nej! Sen åkte vi hem och spelade fotboll med kusinen och syskonen. Nu ska jag käka sen får vi väl se!

Kupolen

Hittade fotbollsskor, shorts, klänning+en liten hemlis. Bilder kommer imorrn!

Dag1 Söndag

Idag vart det inga bilder tagna :(

Idag så åkte bara jag och mamma nerför, nerför, nerför. Vi fortsatte och körde lite offpist. Hahaha. Till slut kom vi till salombacken och eftersom att solen stekte så satt vi oss vid liften drack lite vatten och delade på en apelsin. Vi solade lite och sen åkte vi till skidshopen.
 Hittade en mössa som jag tänkte köpa men om man är på skidtur så tar man ju inte med sig kortet så då blev det inte. Vi åkte vidare och hittade en super mysig skogsväg och eftersom att allt höll på att smälta så det var fullt med super mysiga bäckar överallt. 
Vi kom hem åt och duschade. Efter maten åkte vi och köpte mössan av märket kask, rätt dyr men den var på rean.
 Vi kom hem och jag spelade kort och "med andra ord" med mina kusiner och min syster. Sen sov jag på en luftmadrass med hål i så jag vaknade ju verkligen jätte bekvämt!

KUOPOLEN

Hehehe fin stavning, utala det!

Idag har jag och moa varit på stan och gått lite ärenden. Snart ska vi äta och sen ska jag och pappa sticka till kupolen och bland annat köpa nya fotbolls skor.

Ni får se det sen!


Start bloging tomorrow!

(Y)


SOLEN SKINER!!

I borlääääänge är det sommar,typ iallafall... Har kommit hem och har varit på skidavslutning. Plockat vitsippor och grillat. Nu blir det myys, jag har ju en ölkorv att äta..

KUUUL!

Vi har det super kul här i Grövlis, och det blir mycket kort så dom kommer ni får se. När jag kommer hem så kommer jag skriva om varje dag och lägga ut bilder där ifrån. Nu hoppas jag ni ska ha en super bra påsk! :D

I Grövelsjön

Nu är jag i grövelsjön och det är så härligt. Vi åker skidor, och är ute hela tiden. Nyss byggde jag pelle och Hugo en madrassbana, fast jag vet inte hur bra den blev, men det var kul iallafall. Nu ska jag kolla på tv och dricka the!

Grövelsjön-Mora

Snart drar jag till syster i mora och sen imorrn till Grövelsjön. Kommer bli så otroligt kul. Tyvärr kanske bloggen kommer i andra hand. Men thats life, nu måste jag verkligen packa!

Ett litet tips??

 Tid 
Ett litet tips? om Nu kommer bilderna!:
En liten fråga ? Vrf roterar du inte bilderna och vrf lägger du upp suddiga bilder??


Svar: Bilderna är inte roterade för att min dator och blogg.se vill inte samarbete, har försökt att fixa detta länge men hade ju lovat er bilderna och jag trodde inte att någon brydde sig! Vad spelar det för roll om en bild eller två är suddiga? Är det livs viktigt. Jag får väl lägga upp vilka bilder jag vill, Eller? Du kanske ska ta och kommentera igen om vilka bilder som är suddiga så kan jag personligen fixa till dom eftersom att det var så himmla viktigt.


Home!

Hej är hemma nuoch jag har mycket jag ska hinna med. Ska packa för grövelsjön som vi åker till i helgen, är borta en vecka. Behöver handla och fixa massa annat. Var stressigt igår med det är därför bloggen kommer lite i andra hand. För jag vill hinna med att åka till syster imorrn.


Nu kommer bilderna!

Hej, är hemmaoch har jobbat på mitt och claras vad. Skolan var helt ok. Retade bara Anders lite, hehe.
Vi fick även hänga i cafeterian på rasten men det blev bara pinsamt. Iallafall. här kommer bilderna från Brage-Ängelholm!






*åå jag är en sån fjåårtis som tar kort på mina converse märken*
Känner ni ironin??

Råkade få bild på säkerhets vakten!


Och efter allt flummilumm så åt vi upp Minnas popcorn. Det hon hade kvar spillde hon ut. hehehe!

Home

Okej? Ett inlägg som jag skrev igår försvann. Mysktiskt. Idag ska jag nog inte göra nåt speciellt. Vi får se om det blir träning. Vet inte riktigt. Bilderna kommer snart!

Ops!

Råkade visst glömma att lämna in ledighets lappen för nästa vecka. inte bra Julia! Jaja det var väl lika bra. Ger man en lapp till Ankie så försvinner den lika fort som hon får den. Lämmnar det till kasper imorrn! Har inte gjort nåt i skolan förutom hållt i gjympa lektionen, det gick super.

Vid sju ska jag och minna dra till Domnarvsvallen och kolla brage ängelholm. Missade inte en match i sommras så får väl fortsätta med det.
Kameran följer med!


I didnt find anything!

Hej, jag hittade inget på kupolen inte moa heller. Men vi var så sjukt hungriga så vi åkte hem och åt min favorit mat. Kyckling, ris och mammas gooooda sås.
Nu är jag hos Sivert. Nu ska jag kika på världens bästa hotell.

I washde it, i cleand it, now where is the money?

Så nu har jag städat rummet och bilen. hehe. Men den blev kliniskt ren inne och det var ju najs. Sen drar nog jag och moa till kupolen och sen till sivert. Det låter väl bra?? Jo det tycker jag!

Birthday party!

Heej, är hemma nu! Kalaset var super kul och jag träffade många släktingar som jag inte träffar så ofta. Jag och sis drog till ica maxi och köpte jäst. haha behövde röra på mig. Nu ska jag surfa lite.

Pyssel!

Hej, har pysslat en present till min släkting nu, vi ska dit på kalas senare. Jag har dokumenterat allt så på kvällningen blir det en rejäl uppdatering HÄÄR! Nu ska jag äta upp min nougat. Mums! Min morgon har varit bra. Lyssnat och kollat på skidor på datorn där brossan åker. Spännande. Hörs senare!

Gratisspotify.se

Ville bara tipsa om en super bra hemsida. Där man samlar poäng som sedan blir in växlade till gratis spoify premium eller present kort på t.ex nelly.com eller hm. Du kan till och med växla in poängen mot gamecards. Superbra ju! Jag tycker att det är toppen för att det är enklet att tjäna poäng och det behövs inte så mycket på varje grej.

Så bli medlem direkt på

Gratisspotify.se

Some good food and tv!

Japp precis som rubriken så har jag ätit upp min tacos. Mumma! Tog till och med kort på maten menhittade inte sladden så det blev inga bilder :( Nu ska jag kika vidare på talang och sen kanske det blir någonting gott. Såni får ha en så kult fredagskväll. Puss!

The dance is the best!

Hej alla glada! Och ledsna förstås. Har preis plockat undan på bordet för jag har käkat mellis. I skolan har vi gjort världens bästa dans. Hahaha den äger.

Vet inte vad jag ska göra idag det blir nog en slapp dag, men tänkte senare på eftermiddan dra på mig joggingskorna och gå ut och gå lite måste ju hålla igång på nått sätt.

Pöss på er!

Maaat!

Just nu så hålle rjag och Sivert på att laga mat. Det blir grillad kyckling, ris och currysås. Slutade en timme senare idag för jag visste inte om att vi bytt sluttid på torsdag och fredag. Vi hade även ett oförberett matteprov. Det gick bra förutom ett tal. Där jag skrev 26 istället för 24 kul när man funderade på 24 också. Jaja.

Bjuder på lite vackra webbcam bilder (y)




He ne skön torsdag!

Nytt

Hej, har varit en vända på kupolen. Efteråt så köpte vi mat på Kupolen thai. Ja jag vet att jag har ätit skräpmat två gånger nu på inte så länge men hellre det än äckel mcdonalds. Bilderna kommer imorrn men åt iallafall en hög med friterad kyckling och ris. Äter ingen annan thai mat än fritedrad kyckling. Maten var iallafall super och vi såg när dom lagade den och det gick fort.

Nej nu måste jag fortsätta kolla på inspelade Varg Veum. Spännande.
Pöss!

Föresten köpte denna skönheten på kupolen för 149 ett riktigt kap. Shorts dress!



Snyggare på!

Home!

Heej är hemma nu från skolan ni vet! Jag och pappa åt nyss våfflor och kladdkaka till efterrätt. Det fanns lite kvar. Så nu är jag mätt och belåten. Skolan var helt okej, mycket fniss och vi hade riktigt kul på musiken. hahaha! Har ju inga planer för dagen men hoppas på thaimat senare. Mums! Nu ska jag fortsätta kolla på topmodel!


Fett cool jag är när jag åker slalom i Grövelsjön<3<3<3<3<3<3<3<3<3

Gammal bild från Grövelsjön!

Mitt himmelrike!

Heeeej, jag svävade på moln för en stund sen. Vi åkte till Rosa huset, en tyg och sy tillbehörsbutik vid jysk. Det var underbart. Tyger från golv till tak överallt. Jag kände nog på varenda tyg. Vi skulle haköpt tyg för att klä om dynan till kökssoffan men det blev inget. Däremot så kom jag hem med fynd. Inget tyg men en svart dragkedja, snöre tíll luvan och sånadär spänngrejer som sitter längst ut. All detta till min one pice som jag håller på att sy för att jag har slagit vad med Clara. Självklar kommer ni få se den när den är klar. Nu ska jag äta korv. Siljans chark. Mums!



Tyg!

Min skolisch dag!

Hello alla glada människor. Kom hem nyss men hann äta och nu sitter jag i soffan och kollar på OC.
Men jag kan väl berätta lite om min dag.

I skolan så hade vi engelska förhör, hade ett fel och det var kanske inte så konstigt eftersom att jag inte ens fått läxan. Diagnosen i matten gick finemang. Alla rätt (oho smyg "jag äger") Vi hade slöjd, skit kul fast det tyckte kanske inte läraren. hahaha. Jag och anders ska göra hotpants. Jag hel svarta och anders rosa blommiga, hahha så beach 2011. Sen vart det bara flumm. 

Bjuder på en ägig bild då!



Konstverk från Louvren 
Paris 2010

 

Frisk!

Hej alla människor där ute. Nu ska jag ta och börja blogga igen! Jag har inte bloggat för att jag har varit sjuk. Valde att ta en blogg paus för att jag gjorde ingenting på dagarna, och när man inte gör nåt så har man ju ingenting att skriva om och jag vill ju kunna underhålla er. Nu när jag har blivit frisk så tänkte jag ta att bli bättre på att blogga, fler inlägg bilder och roligare och intresantare inlägg. Det låter väl bra??

Min "sjuktid" började iallafall på onsdagen för två snart tre veckor sedan. Gick hem från skolan och hade en sådan fruktansvärd huvudvärk. Kom hem och sommnade på soffan vaknade med lite nackont men sen åkte vi till kupolen och jag tänkte inte mer på det. Men tiden gick och på torsdagen kände jag att jag inte skulle kunna gå till skolan så jag stannade hemma, nackontet blev bara värre och värre och när man har ont i nacken och huvudet så kan man ha hjärnhinneinflammation så vi åkte till sjukhuset på fredagen (borlänge) direkt. Under den tiden hade jag antagligen feber också. Dom kunde inte se något sänkaren var normal, den ska man ha så lågt som möjligt på som vanligt 0. Så vi åkte hem och dom sa att jag skulle bara ta ipren och alvedon. Dagarna gick och febern kom ordenligt. Mådde skit rent ut sagt. 40 graders feber. fy f*n. På söndagen när jag vaknade hade jag 40,4 då ringde vi sjukvårds upplysningen ännu en gång och då sa dom åt oss att åka till akuten så det gjorde vi. Vi var där i 5,5timmar och när vi till sist fick komma till barnläkaren var vi där inne i fem minuter men diagnosen "du är så stor och du ser så pigg ut, det kan vara en infektion men det klarar du" så vi åkte hem ännu en gång. Dagarna gick och på torsdagen så började det bli riktigt jobbigt, jag åt inte utan bara låg och jag fick ju inte vara ensam så jag var ju tvungen att ha någon med mig, och när man är över tolv så får inte förlädrarna vara hemma med sjukt barn. Men mamma tog reda på lite mer och det visade sig att om man är mellan 12-16 år och inte klarar sig själv (vilket man inte gör med 40graders feber) så åkte vi till borlänge sjukhus igen för att en läkare skulle kunna ge mig ett sjukintyg så mamma kunde vara hemma. Väl där tog dom sänkarn igen(i Flaun låg den bara på 8 vilket är också ganska lågt) och då låg min sänka på 127/129  och då är någonting fel. Blev undersökt och då hittade läkarn i örat att det var öroninflammaton och lyssnade på lungorna och fick där reda på att jag hade dubbelsidig lunginflammation (nackvärken hade då gått över, bara lite stel) Jag vart helt ställd men fick pencellin och har igår ätit sista tabletten. Alltså hade lung/öron infalmmationen kommit efter febern. Huvudvärken var alltså öronvärk. Nu är jag iallafall pigg och frisk men ska säga att penecellinet gjorde mig så trött att jag sov minst 12/13 timmar på natten och sov sen 3 timmar middag.

Men nu mår jag bra och i onsdags sa doktorn åt mig att hitta på nåt kul så dagen efter drog vi till kupolen och där blev det många fynd. Äkta prickiga converse, vår jacka, jeans, svarta chinos, tröja, linne, örhängen och flisjacka är några av fynden. Kan visa er det sen. Nu ska jag och Sivert laga mat.

Puss från en frisk tjej!

RSS 2.0