New phonnne

Kolla på min älskling! <3


:D

Nu blir det samtal om en timme sen hämta ut mobilen :D

Bilderna från franskaboken

Rubriken säger allt och insåg precis att jag skulle skriva najs i förra inlägget men det stavade om sig till bajs, inte meningen;)


Jobbjobbjobbjobbjobbjobb

Har jag sagt att det är sjukt bajs att vi har hemstudie dagar tisdag onsdag:) tänkte visa mitt franska jobb bara för dom sköna bilderna (Y) nästa inlägg kommer det i om 1min


Appppppppp

Heeej! Nu finnas det en app till blogg.se så provar det nu på ipad2. Och det funkar ju helt okej :D igår beställde jag en ny telefon :D :D samsung galaxy s. Ingen två för den är så sjukt stor! Plus att jag är sjuktstolt för jag betalar hela skiten själv. Hörs senare :)


MUSHROOOOOOMFOREST!

På förmiddan var jag ute i svampskogen med Ulla och Lasse och plockade sjukt mycket svamp! Det var svamp överallt! Hade kunnat plocka mer, men vad ska man ha sjukt mycket svamp till? Efter det åkte vi hem till Sivert och fikade men jag stannade kvar hela eftermiddan och vi lagade mat och åt VITMÖGELOST! Min drog. 

Vid halv åtta kom pappa och hämta mig och hemma åt vi oxfile och det var sjukt gott sen så bara lördagsmyste vi, kolla på nån film och jag stickade. 

Nu håller jag på att slockna här men bjuder på en svamp-rensar bild från Sivert dator! Väldigt smickrande! ;)



Låt mig bara på peka paniken i bilden! Jag täckte på hur mycket små sniglar och larver som fanns i mina händer just då! Träffade bara på tre, Herr larv äckel 1! Fru snigelsate 2! Och barn larvskräp 3! Jag är inte rädd för småkryp men larver, maskar och sånt äckel är sjukt äckligt. Inte skrämmade men äckligt! Fråga mig inte varför jag fiskar varje sommar i stugan.. Nästan varje dag!



Clothes <3

Har sett så mycket snygga kläder nu på sistonde så ska dela med mig av lite!









Stickat är grymt snyggt i höst! Jag håller på att sticka grejer och detär inte svårt! Ni borde prova!

Och Elsa visst är skinnbyxor gryyyyyymt snyggt! ;D



Idag+igår

Hellu, Berättade inte om skolan igår! Vi hade orientering på idrotten men jag hade lapp så jag och Elias gick runbt banan men vi hittade inte en kontroll så vi gissade på en bokstav för vi hade slutat! Det var kul fast skorna var leriga. Hade läxförhör på Matten :( MEn det gick bra! På So:n skrev vi frågor och svara på. Fick frågan vad mongoliets kortaste person hette men det var lite svårt!

Vi åt nyss thai, mmmmuuuuuuummmmmmssssss! Friterad kyckling <3

Inann det var jag och mamiii på kupolen och kollade lite men hitta inget. Nu är det helg! Puss! :D

Gött med kött??

Neeee... Jo kött ä asgött men kladdkaka är också as gott! et är vad kvällen spenderades med att göra! :DEftersom att det var jag som gjorde den och jag är sjuk så var det bara jag och pappa som kan äta den för han är också sjuk. Den blev mini! :D

Här kommer den, Fast det ser ut som nåt annat! Min tumme sticker upp och det gula är vit choklad som knappt gick att äta! :D




Tjooo bre!! ;D

Heeeeeeeeeeej! Här sitter jag och bloggar fast jag borde fortsätta städa men en paus får man väl ta!

Hade charader på svenskan och jag skulle gestalta en "osthyvel som pratar" Dom lyckades faktids lista ut det. Fick mina skolkort idag, Äntligen! Jag är väl relativt nöjd. Jag har ju sett fram emot myrfotbollen hela veckan men det vart inget för mig :( Buhu... ;)

Och förrförra inlägget Elsa, Får väl ta hjälp av dig då ;)

Puss på vänstra skinkan// Julia (ta inte illa upp nu.. ;) )

Vad jag har gjort i sommar... :D

- Varit på gran canaria, och det var helt fantastiskt!
- Varit på västkusten, också helt fantastiskt!
- Läst alla Hp-böckerna på tre veckor!
- Solat och  badat!
- Jobbat på brännan!
- Jobbat i stugan!
- Tränat!
- Varit med en massa folk!
- Fiskat och fått världens största aborre!
- Slagit upp knät!
- Fått ett par virkade shorts av mormor, helt otroligt snygga!
- Bara haft kul!

Plus tusen andra grejer som jag inte kan komma på nu!

Puss på er!


Längesen!

Vet ni att min blogg ska bli världens bästa! Det är dags att börja blogga nu igen! Har haft en paus och nu ser jag fram emot att börja skriva igen! Jag ska skriva om bra grejer, roliga grejer och intressanta grejer! Inte bara om vad jag gör! Och många bilder och allt! All in! :D
Nyss var jag utelåst i typ 40 minuter. Det känns fint när man hittar nycklarna då!

I vilket fall så hade vi friluftsdag på kv ip idag, Allt gick fel vill inte ens tänka på det. Nu på eftermiddagen var jag hemma hos Ulla och Lasse vi åt och jag stickade, ja stickade. Jag håller på med en väska!

Nej nu började The big bang therory! Puss på er!! :D

P.S Ska be ett proffs att fixa headern! Finns det nån frivillig? ;)

RSS 2.0