Plugg....

Sitter här och försöker plugga... Det går skit!
No prov, franska och gitarr till en och samma dag! Gitarren kan jag och nästan all no...
Franskan kan man ju tycka vad man vill om. Vet ni hur sjukt svårt det är att stava det eller? Jaja..
Underhåller mig med Plugglistan på Spotify <3 nånting att få upp humöret med iallafall! :)
// Julia

;)

Det här är min bebis Morgan! ;)


Världens bästa låt!

Nu såhär i hösttider så behövs ju musik! Är fast vid denna!



Fett cool video också!

Den här är också fett bra!



// Eran favorit JULIA! :D

Theparitebay

Jag mår skit!
Jag var hemma från skolan och det jag gjort är att knarkat halstabletter och slappat framför tvn. Laddade ner lite AA avsnitt, väntade några timmar tills det var klart/färdig laddat och då märker man att man har laddat ner i fel format, smart? Svar: NEJ, så det blev inget andra avenyn idag men nu håller jag på med ett nytt försök som är klart någon gång i natt haha. Tänkte dra mig till skolan imorgon för vi har ett stort engelska prov ( som jag trodde var idag ) och en so-redovisning, men som tur är har vi väldigt chilla fredagar vi slutar efter lunch runt 11.30.
Man måste vara positiv! :D


See you! / Clara


En i mängden

Hej på er :)

Blir ett litet kort inlägg eftersom jag måste sova för att vara super laddad inför engelska provet, nörd? haha

Denna dag har varit en sån där dag i mängden. Man går upp, går till skolan, går på lektioner, går hem, försöker plugga med Emma och Elsa men vi orkar inte utan hittar på något annat som alltid slutar i 100 skratt anfall, går hem, äter, pluggar hemma istället, kollar tvn och till sist sover :)

Kan låta ganska tråkigt men jag gillar såna här dagar speciellt när man har så fina kompisar haha



Sovgott/ Clara


Sötnowsar

Hej mina små gullungar! Jag sitter här med min underbara LV väska. Idag var det fett chill för vi slutade efter lunch! Just nu är jag uppe hos Sivert och har precis fikat julimust!
// Julia


Mybee a little early but still so Freaking good! ;)


Zlatan vem annars?

Tjenare igen :)

Anledningen att jag inte bloggade igår var att jag inte hade tid och jag kände mig ganska nere. Men idag har jag varit pigg och glad ( glad i alla fall ) .

Idag har det inte hänt speciellt mycket, har kommit tillbaka till skolan efter ett skönt och väl behövligt lov. Skoldagen började med sov morgon och sedan fotbolls profil jag var tyvärr inte med för min hals gör/gjorde väldigt ont.
När vi cyklade hem frågade Emma om vi skulle hitta på något men jag var ärlig och sa att jag verkligen inte orkade, jag gick i stället hem och tittade på några ( läs många ) andra avenyn avsnitt. Serien gick på svt för några år sedan och handlar om några ungdomar som bor i Göteborg. Men tyvärr har serien inte kommit ut på dvd för svt äger tydligen inte rättigheterna till musiken. Men eftersom jag är så smart så kom jag på att avsnitten finns på youtube så datorn har varit mitt liv idag haha. Har inte sett AA på säkert 2 år så det kändes kul eftersom det var min svenska favorit serie när det gick på

Juste nu på kvällen var det ju fotbollsgalan, och det kom ju inte som någon chock när dom ropade ut Zlatans namn till vinnare av guld bollen. Själv tyckte jag det var dags för någon annan att få priset somm tex Kim Källström :)

Puss på er och ha det bra


Maaaaaaaat!

Hoppas ni gillar när Clara bloggar mina babys! Nu blir det mat för mig. Puss och kram Julia


Brage såklart! :D

Tjoo :)
Inatt sov jag hos Bella hon lurade mig att se en hemsk skräckfilm. Den var inte läskig men jag grät igenom halva filmen så otroligt sorglig..

Idag så skulle Bella iväg, så då gick jag hem till Amalia och vi åkte och träffade larsson, sen bar det av på brage match! Och nu är det så här att Brahe vann och det betyder att dom är kvar i superettan! Glad Clara :D
När matchen var slut kom jag på att jag glömt min väska hos Amalia så det var bara att cykla dit för att sedan cykla tillbaka samma väg, inte kul!

Nu sitter jag här och försöker värma mig och äter lite tröst godis, resten av kvällen blir det bara att mysa i soffan med familjen, skönt!


Kram Clara


Min fredag :)

Hej :)
Idag har jag inte gjort så mycket, ränsat lite skor och kläder, det var ganska bra för då märkte jag att mina skidkläder var för små så nu ska jag och mamma ner på stan och fixa nya grejer :D
När vi är klara ska jag träffa min saknade Bella, som jag inte träffat på år (känns det som) så det ska bli kul att se vad hon har haft för sig
Nej nu ropar mamma att vi ska åka så vi hörs sen :)


Kram Clara


Clara här! :)

Tjoo där! :)
Ja jag heter alltså Clara och jag kommer gäst blogga lite här för att Julia inte riktigt har tid till bloggen. Så jag ska försöka underhålla er istället så gott jag kan ;).
Lite mer om mig då:
Jag är 13 år och bor i Borlänge, jag trivs ganska bra här men när jag blir äldre vill jag flytta till en lite större stad kanske Stockholm eller Göteborg. På min fritid spelar jag fotboll och rider. Det jag satsar på är fotbollen, ridningen håller jag mest på med för det ska bli något annat än fotboll i mitt liv haha. Det lag jag spelar i nu heter? Det är just det som är problemet jag vet inte vilket lag jag ska spela i nästa säsong, vårt lag som både jag och Larsson (Julia) spelade i förra året lades ner pga för lite folk. Mina funderingar nu är att börja i Forssa men förra veckan funderade jag på om jag skulle börja i Kvarnsveden men vi får se helt enkelt, det löser sig :)
Annars på fritiden är jag med kompisar och gör läxor, vi har läskigt mycket läxor.. Jag och Larsson går inte på samma skola och som det värkar har Larsson aldrig läxor medans jag alltid har läxor, lite orättvist tycker jag faktiskt det är men jaja dom kanske får mer läxor nästa år ( jag kan ju hoppas )
Det var lite information om mig hoppas ni fattade vad jag skrev ;)


Kram Clara


Jag och Larsson på bilden förresten :)


Myskväll

Hejsan nu är det kusin Emilia som skriver. Igår hade vi myskväll och vi kollade på vampire suck å partaj.
Igår bakade vi kladdkaka också och till frukost blev det pannkakor. (mums!);)


Gullisar

Jag ska börja blogga!

Snart ska jag dra hemåt och laga lite mat! Små kussarna kommer till Borlänge ikväll och förhoppningsvis ska vi ha mys kväll då!

Ha tålamooood!

Kanske ska meya med hit ;)


RSS 2.0