hemma nu

Förlåt för dålig uppdatering men har inte varit på blogg humör men jag har varit på breakdance det var svin kul. Men snart ska man väl skjutsa syrran till station och äta nån godis från igår sen kanske sy lite på kjolen.

Kram Kram

hos S

ola  senorita

Sitter här nu hos S har hållit på och gjort en slips kjol hahaha cool nu lagar vi mat ska på dans kl 2

kramizz

kram Kram 


halluhla

Vet inte vad jag skrev som rubrik men just nu äter jag godis. Kommer berätta mer vad som hände idag men är för trött för att tänka.

Sov gott!

Kram Kram

HAlo!!!!!!!!11

Ska snart till konsum ska köpa Kaffe,Havregryn och lösgodis. Jag hoppas det är nån bra film på tv ikväll nån som vet men skriver mer sen!!

Kram Kram

Skidor

Har precis varit på skidtävling orkar inte skriva nåt mer

Kram Kram

Kupolen med E

Hallo har varit på kupolen nu med E vi hade skit kul. Jag följde med hon efter skolan (hennes småsyskon är galna i mig) Slutade två så vi tog barnbussen till henne. Sen skjutsade hennes mamma oss till kupolen. Och där köpte jag ett skit snyggt typ brottar linne med runda nitar halva rea priset skulle kostat 129 sen rea 99 sen halva rea priset 49,50.
Sen ett par örhängen stora liksom ojämmna med peace märken halva priset skulle kostat 49,00 men fick dom för 24,50

HAHAHA snåljåp i know men då har man ju mer pengar till fler grejer för jag fick en hundring igår när jag städade.

Men men

Kram Kram

MÄTT

Hello sitter här nu och är määt. Imorrn blir det kupolen med E vi ska ha skit kul. Nu måste jag städa mitt rum

Kram Kram

Godnatt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Godnatt ska strax sova!!!!!!!!!!!!!!!!

Kram Kram


Helo

Tjo!!
Jag har varit hos E nu vi hade sjukt kul vi spelade Wii med hennes karmgooa syskon som senare inte ville atta jag skulle åka sjuukt SÖTT!! Men det var skit kul när vi åkte skidor  vi badade fotbad och hon peelade mina fötter och det luktar sjukkt gott. men nu måste jag ringa C syns

Kram Kram


Hallo

Hallo Sitter här nu väntar på att E ska ringa för att vi ska nog ut och köra lite skidor fast det snöar skit mycket men är man skidåkare så är man. Kanske blir det fyrklubbs imorrn men som sagt blir det här första träningen på skit länge. Så jag vill verkligen åka. Men jag har ätit god mat som mamma gjort. Men idag trodde jag jag skulle dö för jag trodde min lilla fina Jet set addicton klocka var borta på mitt lilla stökiga rum men jag har ju superkrafter så jag hittade den i byrålådan (nån hde ju lagt den där men det var inte jag) Men nu ska jag nog ringa till E igen och sen till mamma sen måste jag börja byta om.

Kram Kram

Godnaatt

Kollar på mästarnas mästare och har försökt att fixa Sims 2 men det funkar inte. Morfar är här men i morrn lir det skolan.Hr kollat på lite filmer

Systrar i jeans 1:st filmen

Baksmällan

jönssonligan får Guldfeber

Men fett bra filmer

Kram Kram och Godnatt

TackTackTackTackochTack

Jag ville bara säga tack så mycket för alla fina kommentarer<3<3<3<3, det är flera som har sagt att jag har en bra blogg och tack så mycket för det. Och sen var det en som frågade vilken årskurs jag gicki och jag går femman. Men jag hoppas jag får fler läsare!!

Kram Kram


Blogg

Är hemma nu trök jag mår inge bra efter sprutan är typ helt yr och tungt atta andas men nu kollar jag på Jönsoigan får Guldfeber men det blir väl snart frukost.

ha en bra dag

Kram Kram

Fy

Jag mårpyton men det är antlgligen av sprutan. Skit ont i armen och typ helt yr. Men men snart ska jag sova vi hörs.

Här kommer en idolbild

Kram Kram


Idolbild


Sprutan

ello Hello
Tog svininfluensasprutan idag typ bara stack lite men nu har jag ont i armen men måste skriva lite grejer nu

Kram Kram

Kväll

God kväll eller vad man säger klockan är 20,45. Men nu ska jag ta en Alvedon sen jaja vet inte hejdå

kram karm

LOVE!!!!!!!!!!!


Mina grejer från Frankrike

Love it all =D

Dagens outfit!!


Sjal-Frankrike
Tröja-Mammas gamla
Glasögon-Frankrike
Fläta-Frankrike
Tigths-Lindex tror jag


Skidtävling

Hejsan Svejsan nu har jag varit i Avesta på skidtävling. Jag åkte inte eftersom jag har ont i foten men det kommer fler upplägg sen jag är skit trött

Kram Kram


Sjysst

Visst är det för jäkligt när man berättar någonting för någon och litar på den men ändå så bara sviker en dej och bara berättar allt då vet att man inte kan lita på nån.

Haiti

När du vill ge upp
Tro
När du vill ha kärlek
Älska någon
När du vill prata
Prata
När du tycker att du har det skit
Tänk på dom i Haiti
Vissa har förlorat allt andra kanske bara en
mamma en pappa eller ett syskon.
För det måste ju kännas skit att vara hjälplös


Fredag

Nu är det fredags ont i foten för att den blev överkörd av vår bil. ont!! men thats life you know! men nu åller vi på och lagar paj. Det kommer bli mums men skriver mer senare

Kramizzzzzzzzzz

hello

Hello har hämtat mamma från frankrike och har fått

1 par nerdglasses

1 tröja

Sjal

och en sån där fejkhårs fläta

Love it

Kram Kram

bild

Slalom i grövelsjön cooling.Fett cool jag är när jag åker slalom i Grövelsjön<3<3<3<3<3<3<3<3<3

Hello

Har sovit hos mormor och morfar det gick bra. Skoldagen var väl helt okej. Längtar tills imorrn då kommer mamma hem från Frankrike. På måndag blir det svininfluensan sprutan dom säger att man blir att må dåligare av den andra en det första hoppas det inte är sant. Hatar att vara sjuk =( Skulle ha varit på fyrklubbs ville verkligen det också men har varit förkyld skit länge nu och det blir aldrig bättre. På idrotten körde vi hopprep det gick bra. Men snart så måste jag väl dra mig ifrån datorn en stund jag måste vara klar med diagnosen imorr men är på sidan 19 och det är sista sida och jag har bara några tal kvar. Förresten är det någon som vet hur man gör snygga desings för skulle vilja lära mig. Nej nu ska jag gå in på lite sidor sen blir det väl matte.

Kram Kram

morfar och mormor

Hello! Sitter här nu och bloggar hemma hos mormor och morfar ska sova där det kommer bli toppen. Men skoldagen har varit bra, äcklig mat som vanligt men annars kul. Emma om du läser det här så retades jag bara lite med dig du nöp ju mig. Men ämnena var
Geografi
Engelska
IU
No

På NO gick min lärare lite över gränsen. Och på geografin så mobbade alla mig.

Kram Kram


Nothing

Snart så ska jag göra typ frukdrinkar mums!! sen blir det väl mästarnas mästare men nu måste jag göra dom

Kram
Kram


Kompis

ska nog till en kompis snart eller snare två. Har räknat lite matte. Jag har också packat min väska eftersom jag ska till mormor och morfar. Sen räknar jag väl lite till. men skoldagen har väl varit bra

Kram
kram


S

Hello ska nog snart upp till Shar anmält mig till breakdance det blir coolt att dansa men kommer längre inlägg senare

Kram Kram


HHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH

Hello Sitter här hos mormor och morfar. Vi har fikat det var jätte gott. Sen ska vi väl skjutsa syrran till station. Sen så åker vi väl hem vet inte vad som händer då. Men Men vi hörs.

Kram kram


Host Host

Står här nu kollar på skidåkning. Det blev inge fotbolls träning för mig hostig och snorig.Idag blir det mumsig mat Köttfärslimpa. Imorrn blir det skola  Sen typ onsdag torsdag ska jag sova hos mormor och morfa så det blir väl kul nej nu ska jag göra ngot.

Kram Kram


Inget

Har inte gjort något men det blir nog god mat var på biblan lånade en bok om virkning(stavning)
Förlåt för ett kort inlägg

Kram Kram


Godmorgon!

God morgon!

Igår kväll läste jag ut tredje boken tillsammans skit bra hoppas att det kommer fler men det gör det nog inte. Dom är ett bok tips dom äger. Författaren heter Denise Rudberg. Vet inte hur min dag ska se ut men kläder måste jag ju ha så några såna får jag väl ta på mig.

syns

Kram Kram


HHHHHHHHEEEEEEEEEJJJJJJJJJ

Sitter här vid datorn har ätit sen blir det väl lite popcorn sen blir det väl semla Mums! Håller på och läser Denise Rudbergs Tillsammans Tredje boken. Svin bra har läst alla tre. Var på kupolen köpte:

Ett halsband med en brons färgad ring 20kr HM

En lila volangklänning SKITSNYGG 149kr rea på åhlens

Långkasonger röda och rosa 139 på åhlens

Semlor.

Sen blev det att hämta syrran. Pappa kommer väl fårn jobbet snart men hörs

Kommer kanske bilder på grejerna sen!

Kram Kram


Mat igen

Hej nu har jag precis ätit och det är sjukt därför att jag skriver jämt när jag äter. Snart ska jag väl till kupolen eller snart om ganska läng ska nog räkna lite matte och göra läxan (jag tog hem matten frivilligt) Sen kommer syrran och hoppas det gick bra på brossans tenta =)

Kram Kram


Mums!

Sitter här nu har haft gitarr idag just nu steker jag hemmagjorda hamburgare mums. Sen ska jag dricka äcklig hostmedecin Blä! Imorrn kommer syrran hem det blir kul sen blir det Glee det äger det vill jag se syns imorrn (kanske)
 Och glömde att säga har varit hemma hos Clara vi körde Wii fit+ det var svin kul jag ägde fast det var första gången.

Kram Kram


Äter

Sitter här nu och äter bacon med typ bulgur mums! Är med Clara hon tittar på när jag äter ska snart läsa en annan blogg.

Syns

Kram Kram


TRÖTT!!!!

Jag är svin trött. Det har hänt en hemsk grej på haiti. Jag är trött. Jag ska äta en macka nu sen gå och lägga mig det blir skönt.
Kommer fler inlägg imorrn


God natt


Tjooooo!

Tjo Tjo Tjenare Hej Hejsan tja Morrss hur många finns det egentligen sitter här nu hos en släkting kort inlägg kommer mer sen

Kram Kram


Korv och makaroner

Sitter här nu och käkar ungbakad korv  mums men det var senap på så den har jag pillat bort. Jag gillar inte senap blir väl släktingen snart

Syns

Kram Kram


Kupolen idag

Hello var på kupolen idag blev lite design ark från panduro (rea). Och en hudkräm  har kollat in den länge, den glittrar och luktar skit gott. Sen blev det glass och spänna ut min jet set klocka den blev lite tajt och sen blev det att åka hem och nu sitter jag här och skriver sen ska jag dricka te.
hörs

Kram Kram

Julia




Pannkakor

Steker pannkakor just nu har fått soclog till bdb drar nog till kupolen kort inlägg men men

Kram Kram


Tja

Hello!
Nyss var jag på cykelcentrum och köpte ny handskar (skidhandskar) svarta med vita detaljer och en snögubbe på. Innan det åkte jag skidor i Bergebo. Det var skönt och kul. Det är så fint ute nu. Har inte typ åkt skidor på evigheter, rättare sagt typ 3 vekor men det känns som en evighet. Snart ska jag äta det blir Torttelini (stavning) mums. I morrn börjar man skolan då Trök!!! men men det blir kul att träffa kompisarna.

Kram Kram


Johan Falk

Sitter här nu och kollar på Johan Falk har ätit pizza som man värmer själv och druckit te. Har varit och handlat sen där blev jag och må lite konstigt men det är bättre nu bara lite tung i huvudet men det blev bättre när jag åt. Nej nu blev det spännande på tv.
Syns

Kram Kram 


Här ni hört ryktet om Morgans?



Skit bra film tycker jag kanske för att jag såg den på bio men ändå
jag gillade den den var både rolig men också spännande

JJJJJJJJ

8 av 10


Independence day

Independenc day
Bra i början sen blev den lite barnslig lite för    

Bra film i början men sen blev den lite för barnslig lite för "Amerikansk"
Den var helt okej spännande men lite för lång.

JJJJJ

5 av 10   


Film tips

Här kommer lite betyg på filmer jag sett.


Friskis

Skulle ha varit på friskis och svettis idag men vi för se hur det blir jag är typ lite förkyld (snorig) Aja nu kommer filmerna jag såg på igår och vi har kollat på skidåkning.


te

Sitter här nu med mamma och kollar pindependenc day. Har varit på bio  det blev `Har ni hör ryktet om Morgans`
Den kan rekomenderas den var bra tyckte jag. Idag har jag fixat på mitt rum också

Kram Kram


Städa

Hejsan! Jag blev skit förbannad och fick typ damp på mitt rum det är så jäkla stökigt. Men nu ska det bli ändring på det för jag ska göra om på mitt rum det ska bli liksom en klar lila det kommer bli så snyggt.  Snart ska vi äta det blir god mat typ lika som jag åt igår. Nej nu måste jag börja städa igen.

Kram Kram


Lets dance

Jag sitter här nu med mamma och kollar på lets dance Marcus Birro har precis dansat . Jag och mamma har lite mys kväll därför att pappa, syrran och brossan är i Åsararna på skid tävling ny ska Marcus få poäng. Jag längtar efter att få se Claudia Gallie dansa hon hade en skit fräsig klänning på sig (skottsrutig) sån vill jag ha. Just nu ska Claudia dansa Yess!!!!!  Just nu har Molly Sanden högst poäng. Nej nu hejar jag på Claudia. Nu har dom dansat till poker face jag tyckte dom var skit bra. Snart ska jag nog antligen poppa popcorn eller käka glass har inte bestämt än. Ja nu kom dom upp i ledning. Det här blev ett långt inlägg

Syns

Kram kram


Städdag

Idag har jag varit hos en släkting lagat mat och städat det var skit kul. Snart ska jag börja städa igen är det nån som har några bok tips? Kommentera i så fall.

Kram Kram

hos

Sitter här nu hos mormor och morfar har precis ätit ska snart på kalas

           Kram Kram

tremenningarna

Det vart mina gosiga tremennigar Tova och Hugo sötnosar.
Vi fick oxfile pommesfrites och sallad hur gott som helst
vi fick också bearnessås till. Imorrn blir det mormor och morfar
sen kalas
                     /Kram Kram

idag

Förlåt för en dålig uppdaterring men jag har varit med kompisar och
snart kanske jag ska träffa tremenningarna och senare kanske jag
hittar på nåt. Vad tycker ni om min nya design bästa Erika har
hjälp mig med besök http://erikaaorjees.blogg.se/ 

Kram Kram Julia

hejsan

Hejsan eller godmorgon idag vet jag inte vad jag ska göra kort inlägg
/ Kram Kram


Kupolen

Var på kupolen idag det var kul det kommer nog lite bilder nu på dagens outfit och så kanske lite gamla bilder  / Kram Kram Var på kupolen idag köpte ett par mjukis byxor kommer nog några bilder på dom och några gamla också / Kram Kram

Hello

Nu kommer lite gamla inlägg från gammla bloggen
Men innan jag fixar det så vill jag bara till ägna en liten text till min underbara
kusin Emilia vi blir ofta sura på varandra men med liten omogen humor så
får man henne på gott humör igen. Du är bäst Emilia du är bäst.


hello

Hejsan svejsan idag har bytt blogg från musicblogg till blogg.se Så omni vill kika på lite gammalt fix kika in på http://julialarsson.musicblogg.se/ där finns det / Kram Kram

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0