Choklad!!

Jäklar vad gott det blev med hemmagjord choklad med skummad mjölk!! ;)


Möte!!

Har precis kommit in efter ett möte i Bergebo om lilla Vasaloppet! Jag blev speaker och musikansvarig! Det bli väl bra.

I vilket fall så är det på Tisdag men vi ska nog sova i Bergebo från måndagen.

Nu ska jag träna lite franska och fixa ett par skyltar! Hörs senare!! :)


Skidor!!

Tjenare pojkar och flickor! Har precis återhämtat mig från ett riktigt roligt skidpass med pappa! Kändes skit bra så imorrn blir det träningstävling i Bergebo. Härligt!!

Nu ska jag bara ta det lugnt och plugga på religösa begrepp, yeyy! :/

Tur att vi fick kopiera Jespers papper när man har tappat bort sitt eget! ;)


Promenad!

Hey! Har nyss kommit in efter en promenad här i Ornäs, vi gick runt lite och sen ner på isen, det var riktigt skönt faktids! Nu taggar jag inför fotbolls avslutningen som börjar 4, ICE, Whis me luck!

Domnarvet!

Hej! Har lyckats hamna i Domnarvet nu, fråga mig inte hur! Ska väl tillbaka till Ornäs snart och kika på Melodifestivalen och hålla koll på om det är nån som jag känner, ganska många som skulle dit! Ne tillbaka till Ballerina!


Mars!

Sitter här och drömmer mig bort till Mars/april, dom månaderna i år kommer rocka. Först Norge, sen Grövelsjön och sen London och strax efter det blir jag fjortis också! Men det är ju snart, bara en vecka kvar i skolan sen blir det sportlov! Hoppas sista veckan går fort.

I vilket fall så spenderades kvällen med mormor och morfar framför tv:n, en hel konstig film men den var så spännande så vi var tvungna att se klart den, men ingen favorit film blev det av den, är ganska så säker på att den hette The forgotton, för den som ville veta!

Sitter just nu framför datorn och lyssnar med ett halvt öra på skidåkningen, säger bara Johan Olsson, Vilken kille alltså! ;) Runt fyra ska jag och släkten (inte hela dock) på La cantina, den italienska resturangen och käka, blir bra det!

Höres senare!  //J




Hos Mormor och Morfar! :)

Hellu! Har hammnat i Ornäs nu hos Mormor och Morfar. Ska sova här under helgen för att egentligen skulle jag ha dragit till Ulricehamn för att kolla på skidåkning men det slutade med att jag skulle vara här för vi har fotbolls avslutning på söndag! Nu ska vi snart äta och sen blir det väl Fredagsmys framför tv:n! :)

// J



LÄNGESEN!!

:)

Hellu! Har nyss tagit mig in efter ett skidpass, det kändes för engångs skull skit bra, känns så skönt! Åkte väl i typ 1h och 18min! Ska fixa dom sista grejerna till Minna också 8hoppas hon läser det här så blir hon sjukt spänd!)

Grattis Sötis! ;)



Slut!!

Guuud jag är helt trött och slut i kroppen, har haft en grymt rolig dag i Bergebo med en massa roliga människor! Shit vilka ben muskler jag kommer få om jag fortsätter såhär. Men det hände en liten olycka i början med Kalle men han bröt inget i vilket fall men sjukhuset blev det, det var lite läskigt när han börja skrika och jag skulle åka precis bakom han! Ikväll blir det träning, hoppas Anna ska dit!
// J

P.S: Det är mycket roligare att åka när man har världshistoriens snyggast Bob också! ;) D.S


Min dag!

Hey guys! Har haft en ganska chillig dag och jag har en sjukt chillig vecka, två halvdagar och en friluftsdag, så imorrn blir det pulka i bergebo, inge Nybro för mig, nej självklart...... I vilket fall så har min dag spenderats på stan/kupolen med Sivert! Vi hann med att äta, köpa present till lillkusinen (eller ja liten och liten han börjar väl bli stor...) och så fikade vi och köpte buss kort, vi handlade lite andra grejer också! ;) Nu ska jag fortsätta chilla och fixa present till Minna som blir fjååååårtis imorrn! ;) // Julle bulle

Bilden: Stamkund....


Stolt

Min snygga tröja som min kväll har spenderats till att göra! ;)


Cupcakes!

Skulle vara så ambitös och baka cupcakes idag bara för att det är alla <3:s dag! Helt ärligt så det enda som var gott var frostingen. Själva muffinsarna smakade skit! I vilket fall blev dom fina. Nu vill jag bara skicka en stoooooooor kram till alla mina läsare, hoppas ni har haft en fin dag! :) <3

30 day

Var det nån del i boken du hade velat haft med i filmen?
-som sagt Dudley's erkännade! Det finns massa annat också men mest den!

19 år senare, är du nöjd som det blev?
-japp men Neville och luna skulle ga gift sig! :/

Om du fick utöva en trollformel utan trollstav, vilken?
- accio! ;)

Uppståndelsestenen, osynlighets manteln eller flädestaven?
- lätt manteln! :)

Lyssnar du på wizardrock? Vad tycker du om det?
- Nej det gör jag inte! ;)

Tyckte du om À very Potter musical?
- har faktids inte sett den men ska! :)

Och nu till den sista frågan

Vad betyder hp för dig och vad har den haft för intryck på ditt liv?
- Jag älskar hp! Bästa boken någonsin och det är klart att den betyder! I fantasivärlden så finns det så mycket, hela boken handlar ju om rasism egentligen och det tycker jag är toppen och det är viktigt! ;)


Pigg tjej!!

Idag har jag varit riktigt Pigg faktids, skönt! Gick och la mig 20 i 9 igår i ren protest och somnade runt 9! Det jobbig var ju att jag vaknade så tidigt och hade sovmorgon till 20 i 9! Men pigg och glad var jag iallafall. Nu sitter jag här uppe hos Sivert och är mätt, ska nog slå på tv;n och kolla om det finns någonting som är värt att se! Hörs! ;)


30 day

Får någon del i harry potter dig att gråta? ~ När de braiga dör, när dobby dör, när de filmar bebis harry och när han får träffa de döda med hjälp av uppståndelsestenen! :(

<3

Om jag älskar min kalender!! <3


Plugg

Här sitter jag och skriver på min filmanalys! Ute i tid för en gångs skull, det brukar ju bli dagen innan! Blev inge fyrklubbs (haha det stavade först om sig till steknings!) idag :( Inte helt kry sen har jag sjukt ont i handleden :( Jag blev lite gladare för jag hittade ett par twintips till salu! :) ska se om jag fixar dom nån dag nu i veckan! Ännu gladare blev jag när det blev klart att jag ska på läger i Norge om nån månad! :D Längtar! ;)


Yummi

Mums! ;)


30 days

Om du fick träffa en av skådespelarna, vem skulle det vara?
-RUPERT GRINT!!

Av alla karaktärerna som dog, du får bara välja en som skulle komma tillbaka, vem?
Omg, vem? Det är ju en omöjlig fråga! Fred? Dumbeldore? Sirius? Hedwig? Dobby? Tonks? Lupin? KAN INTE VÄLJA!!

Harry Potter eller Twilight?
- vafan tror ni? HARRY POTTER


Bara 3 månader kvar! ;)


OMG

Jag dööör! Surfade runt och hittade dom här supermegafoxyawsomehot skorna! Skulle serriöst döda för dom (eller ja...) undra vart man kan hitta dom! ;)


Jaoo

Hej tötisar! Är hos Sivert nu och chillar, haft en lång dag i skolan... Har nog inga läxor tills imorrn så jag ska bara ta det lungt hela kvällen! Nice det :) Sitter iallafall och kollar på glee nu, hare bra! ;)

Förresten, bilden failArn...


Trött

Så sjukt trött! Jag har langat dricka och delat ut priser hela dagen på skiimaraton. Jag är så jädra avensjuk på dim som får tävla, men förhoppnings vis ska jag åka kullaloppet på fredag! :) Trött är jag! igår var jag med Amalia, sen drog vi hem till Melle och till sist minna! Svinigt kallt var det igår också, men men! :)

Så här trött är jag just nu! ;)


Kan inte låta bli!


30 days

Böcker eller filmer? Böckerna är ju grunden för allt så jag säger dom!

Blev dödsrelikerna filmen som du trodde? Ja, men ett par grejer kunde de har gjort bättre!

Favorit Lärare? Kanske, Lupin, Hagrid och Mcgonagall!

_____________________________________________________________________

Förövrig så har jag haft en awsome fredag!!! Jag, Bella, Anders, Clara och Amalia var på bio som ägde och så fikade vi lite men just nu låter jag för jävlig i min hes het så det blir lite tee och popcorn under filten, Mys! :)

Ha en fortsatt bra kväll!! :)



Fredagens Skratt!

RSS 2.0